O nas

EN-FIST center odličnosti je raziskovalna organizacija na področjih zdravja in znanosti o življenju ter naprednih novih materialov.

Naša glavna naloga je intenzivno sodelovanje raziskovalne infrastrukture s podjetji. V okviru projekta centra odličnosti skupaj raziskujejo strokovnjaki iz javno-raziskovalnih institucij v Sloveniji in podjetij.

Naše aktivnosti so intenzivno usmerjene tudi v razvoj in implementacijo dobrih praks in modelov za sodelovanje s podjetji, ki bodo na osnovi spremembe miselnega modela omogočili intenzivnejše razširjanje novega znanja in zagotavljanje pretoka znanja v produkte in storitve.

Cilj vseh naših aktivnosti je ustvarjanje pogojev za najboljšo raziskovalno podporo podjetjem na področju svoje dejavnosti.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.