Center se delno financira

  

 
 
 

Pravni pouk

Pravni pouk

 
 
 

Pogosta vprašanja

 
1. Kaj pomeni EN - FIST?
Natisni

EN - FIST je kratica imena izpeljana iz angleških besed Excellent NMR – Future Innovation for Sustainable Technologies. Puščica, ki kaže iz leve v desno pomeni, da EN deluje v smeri FIST. Fist v angleščini pomeni pest, kar nakazuje na prebojno usmerjenost centra odličnosti glede sodelovanja s podjetji. V skladu s tem, je bil razvit tudi logotip:

 
2. Ali lahko z EN-FIST centrom odličnosti sodelujejo tudi podjetja, ki niso ustanovitelji?
Natisni

Seveda, sodelujejo lahko vsa podjetja, tako iz Slovenije, kot tudi iz tujine. Prosimo, da se nam oglasite na info@enfist.si in z veseljem vam bomo pomagali.

 
3. Kako nam lahko EN-FIST center odličnosti bolje pomaga pri specifičnem problemu, kot npr. eden izmed ustanovnih članov?
Natisni

Center odličnosti je bil ustanovljen z namenom povezovanja znanosti in podjetij. Že sama definicija raziskovalnih projektov znotraj centra je bila izvedena na osnovi multidisciplinarnega povezovanja strokovnjakov iz različnih področij in sredin, ki lahko s skupnim delom na projektu izkoristijo sinergije pogleda in reševanja iz različnih zornih kotov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.